Liviu POPOVICI

CEO Photon Media

Este mentorul și promotorul Photon Media Baia Mare.
De formație jurnalist, este pasionat de compoziția imaginii și de montajul de film. Il puteti contacta la numarul de telefon 0756285079.

liviu@photon-media.ro

Cristi

Dan Cristian POPOVICI

DOP Photon Media

Absolvent al cursurilor școlii de Televiziune și Film “Tudor Vornicu” din București în specializările, Operator Imagine și Video-Montaj ; din august 2012;  în prezent este profesionist atestat de catre MECTS și MMFPS. În  perioada 2012-2016 a lucrat ca și cameraman la televiziunea Emaramureș din Baia Mare. Puteti sa ma contactati si la numarul de telefon 0746378002.

cristi@photon-media.ro

Rita

Ingrid Rita POPOVICI

 Imagine și editare

Absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune Cluj Napoca, departamentul Cinematografie Fotografie Media în anul 2015, este cea mai tânără membră a Photon Media.

Dan C

Dan CARPOV

Quadcopter Pilot & Prezentator de evenimente

De formație jurnalist, s-a specializat în interacțiunea mediatică astfel în prezent este realizator de emisiuni TV, prezentator de evenimente și are întotdeauna un cuvânt potrivit pentru orice gen de comunicare. Printre pasiunile sale se numără și provocarea de a captura imagini de la mare înălțime. Astfel că Photon Media colaborează deseori cu Dan, pentru filmările aeriene.

Claudiu Dragos

Claudiu DRAGOS

Quadcopter Pilot

Este colaborator Photon Media pentru filmări aeriene. Pasiunea sa cea mai mare este sportul de performanță, în 2016 devenind campion mondial la Karate Kyokushin masters.