Sandu Barbu 2017

Sandu BARBU

Voice Over Talent

Salut! Mă numesc Sandu Barbu sunt artist voice over şi mă voi bucura să-ţi fiu de folos cu profesionalism în proiectul tău. Vocea mea a fost folosită atât în română, cât şi în engleză pentru proiecte diverse, printre care: Farmacia inimii – Catena, Vodafone, Quickmobile, IVECO, Cunoscutul Unguru’ Bulan, trailere audio pentru KISS FM, BITCOIN în româneşte, narator pentru WWF, SKY TRIP (Antena 3) şi multe firme, instituţii, radiouri şi televiziuni. În iulie 2016 videoul „The Essence of Time”, conceput de Bogdan Alexandru Zoicaş pentru LoadMe (Dubai), la care contribuţia mea a fost copywriting şi voce, ambele în engleză, a câştigat locul 1 pentru cel mai bun video online la Monthly Film Festival.

Demo voce:  Voce Sandu Barbu

Adi M

Adrian MÂNDRU

Radio/TV, voice over, prezentare evenimente

Bună! Sunt Adrian Mândru și sunt aici pentru a te ajuta să-ți promovezi proiectele sau afacerea prin ceea ce am eu mai bun: vocea mea. Și asta dacă ai nevoie de voce pentru spoturi radio-tv, producție audio pentru jingle-uri, promo-uri, documentare, cărți audio, de fapt orice proiect audio în general și serviciu profesional de tip voice over. Pentru că vocea mea poate transmite cel mai bine mesajul și ideile tale și poate aduce imagini în mintea clientului tău.

Demo voce:  Voce Adrian Mandru

Rareș SITARU

Producție audio / Realizator emisiuni radio

Pasionat de tot ceea ce înseamna radio sunt gata să dau voce ideilor tale și să te ajut să îți promovezi afacerea cu succes. Susținător al ideii de calitate lucrez în radio de peste 10 ani. Cu un maximum de seriozitate și eficiență sunt gata să fac față oricărei noi provocări și să înregistrez în cel mai scurt timp materialul dorit.
Fie ca e vorba de o reclamă, emisiune radio/TV, de o firmă sau un brand, de o campanie de promovare sau orice alt tip de proiect audio, îți pun la dispoziție o gama variată de produse și servicii în domeniul audio. Pentru orice informație poti să mă contactezi!

Demo voce:  Voce Rares Sitaru